Το Street View είναι το μέσο ώστε να ταξιδέψει κάποιος μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του εξερευνώντας μακρινά και μοναδικά μέρη.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έχει συλλέξει η υπηρεσία της Google και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2014 απέκτησε την 56η θέση. Από τις 24 Μαρτίου οι φωτογραφίες που διαθέτει εμπλουτίζονται δίνοντας της ευκαιρία στους επισκέπτες να επισκεφτούν τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας και στις επιχειρήσεις την ευκαιρία για προβολή στο διαδίκτυο.

Σε τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους, τοποθεσίες πολιτιστικής και ιστορικής αξίας και δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα μπορούμε να περιηγηθούμε μέσω του Street View Trekker, ενός σακιδίου πλάτης εξοπλισμένου με κάμερα.

Σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες στην Ελλάδα η Google έχει συγκεντρώσει μία εκπληκτική συλλογή την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο Google Street View.

Εκτός των άλλων το Street View επισκέπτηκε και τα Μετέωρα, «το μέσο του ουρανού», που είναι από τα μεγαλύτερα μοναστήρια στην Ελλάδα και τα δεύτερα πιο σημαντικά μετά τα μοναστήρια του Αγίου Όρους.

Τα Μετέωρα είναι ένα από τα μέρη που εντάχθηκαν στην συλλογή της πλατφόρμας προσφέροντας τοπία που κόβουν την ανάσα. 


Views: Μετέωρα από το χρήστη Χάρτες Google