Νέα-Δραστηριότητες


Εκδηλώσεις

Ευχαριστήριο με αφορμή την πρώτη εκδήλωση-αφιέρωμα στον Φώτη Κόντογλου

29 Απριλίου 2015
Μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης–αφιέρωμα στον Φώτη Κόντογλου ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια:
Τον κεντρικό ομιλητή κ. Δημήτρη Νατσιό για την εξόχως εμπεριστατωμένη ομιλία του με θέμα «Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»,  που ομολογουμένως καθήλωσε το ακροατήριο, τον εγγονό του Φώτη Κόντογλου, Φώτη Μαρτίνο και την σύζυγό του, που τίμησαν με την παρουσία  τους την εκδήλωση...

Ευχαριστήριο με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου μας

21 Απριλίου 2015
Ο Σύλλογος ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, όλους όσους καθ΄ οιονδήποτε τρόπο βοήθησαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς στην διαμόρφωση του χώρου προσφέροντας  τις γνώσεις, το χρόνο και τον ιδρώτα τους, τους ανώνυμους δωρητές που συνεισέφεραν τον οβολό τους στην αντιμετώπιση του κόστους αγοράς υλικών..

Εγκαίνια γραφείων Συλλόγου

8 Απριλίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου μας, στην οδό Μασούτα 3, στην Καλαμπάκα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του κ. Δημήτρη Νατσιού: «Ο Φώτης Κόντογλου & η Παιδεία του Γένους»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του κ. Δημήτρη Νατσιού: «Ο Φώτης Κόντογλου & η Παιδεία του Γένους»

26 Απριλίου 2015
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την πρώτη από τις εκδηλώσεις - αφιερώματα στον Φώτη Κόντογλου.
Ήταν ένα “ευώδες μνημόσυνο”, ένας ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Φώτη Κόντογλου, ο οποίος με το πολυσχιδές έργο του, μας δείχνει την κατεύθυνση για την αποφυγή του σημερινού πνευματικού τέλματος, και τελικά, μας καθοδηγεί στο δρόμο για την αφύπνιση της συνείδησης του σύγχρονου Ελληνισμού.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του εγγονού του Φώτη Κόντογλου, του κ. Φώτη Μαρτίνου, που τίμησε και προσέδωσε αίγλη στην εκδήλωση.
Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Συλλόγου μας!

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Συλλόγου μας!

18 Απριλίου 2015
Πραγματοποιήθηκαν χθες,Παρασκευή 17 Απριλίου, τα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου μας παρουσία κληρικών, εκπροσώπων της μοναστικής κοινότητας των Αγίων Μετεώρων, της τοπικής και περιφερειακής πολιτιτκής ηγεσίας και πλήθους κόσμου.
Απολογισμός έργου - Προγραμματισμός νέων στόχων - δράσεων

Απολογισμός έργου - Προγραμματισμός νέων στόχων - δράσεων

2 Φεβρουαρίου 2015
Απολογισμός έργου για το περασμένο έτος και προγραμματισμός για τους νέους στόχου - δράσεις του Συλλόγου μας για το νέο έτος, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα Φώτη Κόντογλου
Σελίδα: 1234567891011121314