«Η τρίτη ηλικία στην εποχή της κρίσης». Να επαναφέρουμε τους «εξόριστους» της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας στον πυρήνα της.

«Η τρίτη ηλικία στην εποχή της κρίσης». Να επαναφέρουμε τους «εξόριστους» της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας στον πυρήνα της.

1 Οκτωβρίου 2014
Σήμερα η παγκόσμια κοινότητα γιορτάζει την μέρα της τρίτης ηλικίας θέλοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά τους στην πρόοδο και ευημερία των κοινωνιών αλλά και να τονίσει πως οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας μπορεί να είναι απόμαχοι της δουλειάς αλλά μαχητές της ζωής.
Δελτίο τύπου για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή των Αντιχασίων

Δελτίο τύπου για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή των Αντιχασίων

2 Σεπτεμβρίου 2014
Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Καλοχωρίου και Νέας Ζωής φτάνοντας μέχρι Κονισκό και Αγριελιά , κατέκαψε μια από τις πλέον δασοσκεπείς περιοχές του νομού μας που είναι ενταγμένη στη ζώνη προστασίας «NATURA» προκαλώντας σοβαρή βλάβη στο τοπικό οικοσύστημα .
Επίσκεψη του Δ.Σ. στο Μέτσοβο

Επίσκεψη του Δ.Σ. στο Μέτσοβο

22 Σεπτεμβρίου 2014
Απίστευτο το ενδιαφέρον των Μετσοβιτών για την αγιομετεωρίτικη κληρονομιά και την εθνική μας ταυτότητα
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο Μέτσοβο. Εκεί είχαμε συνάντηση με μέλη και φίλους, αλλά και πολλούς κατοίκους της περιοχής που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδρυση και την δραστηριοποίηση του Συλλόγου μας. Πολλοί από αυτούς μάλιστα έσπευσαν να εγγραφούν ως μέλη!
Γιατί συμμετέχω;

Γιατί συμμετέχω;

7 Ιουλίου 2014

Πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρωτούν το τελευταίο διήμερο - μετά τη δημοσιοποίηση της δημιουργίας του Συλλόγου για τη Διαφύλαξη και Ανάδειξη της Αγιομετεωρίτικης Κληρονομιάς “Μετεώρων Λιθόπολις” - για τους λόγους που με ώθησαν να συμμετέχω  κι εγώ σ’ αυτήν την προσπάθεια. Η απάντησή μου, ειλικρινής και αβίαστη κάθε φορά, είναι απλή:

Άγια Μετέωρα:  Χώρος της προσωπικής μας συνάντησης με τον Θεό και τον συνάνθρωπο

Άγια Μετέωρα: Χώρος της προσωπικής μας συνάντησης με τον Θεό και τον συνάνθρωπο

Τα Μετέωρα λοιπόν πέρα απ' όλα αυτά που έχουν αναφερθεί είναι κι ο χώρος όπου ο καθένας μας βίωσε και βιώνει την προσωπική του συνάντηση με τον Θεό‧ είναι ο χώρος στον οποίο εναποθέτουμε τις χαρές και τις λύπες μας, τα καθημερινά προβλήματα και τις αγωνίες μας, με τη βεβαιότητα ότι οι αποδέκτες όλων αυτών, ψυχές αφιερωμένες ολοκληρωτικά στον Θεό που ξέρουν να συμπάσχουν με τον πάσχοντα και να συγχαίρουν με τον χαίροντα, είναι οι πιο θερμοί ευχέτες στον Θεό.
Σελίδα: 1234567891011121314