Νέα-Δραστηριότητες


Εκδηλώσεις

Αφιέρωμα στην πολυετή δράση του Συλλόγου μας

27 Μαΐου 2020


Στο ολιγόλεπτο βίντεο, περιγράφεται η πληθωρική δράση του συλλόγου μας, καθώς και η προσπάθεια του, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, να αναδείξει τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχή μας και να συμ­βά­λει στη δι­α­φύ­λα­ξη και προ­βο­λή της ταυ­τό­τη­τας και του πνευ­μα­τι­κού χα­ρα­κτή­ρα των Α­γί­ων Με­τε­ώ­ρων, κα­θώς και της ε­θνι­κής και πο­λι­τι­στι­κής μας κλη­ρο­νο­μιάς συνολικά.
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας

26 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη», η κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου και απεύθυνε ευχές για το νέο έτος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του Προηγούμενου της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτη Αθανασίου Αναστασίου με θέμα: «Δεν πιστεύω στο Θεό. Είμαι άθεος!»

Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

21 Μαρτίου 2020
Στην προσπάθεια να συμβάλουμε κι εμείς στην πνευματική μας ανάταση κατά  την επιβεβλημένη παραμονή μας στο σπίτι, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας μπορείτε να βρείτε κείμενα-προσευχές του ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΥ, ευχές και  Παρακλήσεις προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας, υπέρ υγείας των ανθρώπων από λοιμώδη νοσήματα (όπως είναι ο κορονοϊός), αλλά και υπέρ της προστασίας της Πατρίδας μας.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αναζήτηση για πνευματικές αναβάσεις, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση από τη συγγραφέα κ. Μαρία Μουρζά

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αναζήτηση για πνευματικές αναβάσεις, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση από τη συγγραφέα κ. Μαρία Μουρζά

15 Δεκεμβρίου 2019
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Εψές γεννήθηκε ο Χριστός, κι’ ο κόσμος δεν το νιώθει…», με κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης τη συγγραφέα κ. Μαρία Μουρζά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» όπου παρευρέθηκε αρκετός κόσμος. Η ομιλήτρια συγκίνησε και καθήλωσε το κοινό με το απλό και ταυτόχρονα βαθύ πνευματικό περιεχόμενο της ομιλίας της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και έδωσε τις ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεόκλητος.
Σελίδα: 12345678910111213