Νέα-Δραστηριότητες


Εκδηλώσεις
Απολογισμός Πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. (25/06/2017-21/06/2020)

Απολογισμός Πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. (25/06/2017-21/06/2020)

10 Ιουνίου 2020

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ η συμμετοχή σας στην διαδικασία του απολογισμού των πεπραγμένων της θητείας του. Το ενδιαφέρον σας για την Αγιομετεωρίτικη Λιθόπολη, η στήριξή σας στις προσπάθειες για την διαφύλαξη και ανάδειξη της Αγιομετεωρίτικης Κληρονομιάς, που αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες δράσης του Συλλόγου μας και η στήριξη των πρωτοβουλιών μας εν γένει, είναι αυτά που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

21 Μαρτίου 2020
Στην προσπάθεια να συμβάλουμε κι εμείς στην πνευματική μας ανάταση κατά  την επιβεβλημένη παραμονή μας στο σπίτι, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας μπορείτε να βρείτε κείμενα-προσευχές του ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΥ, ευχές και  Παρακλήσεις προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας, υπέρ υγείας των ανθρώπων από λοιμώδη νοσήματα (όπως είναι ο κορονοϊός), αλλά και υπέρ της προστασίας της Πατρίδας μας.
Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Συλλόγου μας

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του Συλλόγου μας

14 Ιουνίου 2020
Την Κυριακή 21η Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αφιέρωμα στην πολυετή δράση του Συλλόγου μας

27 Μαΐου 2020


Στο ολιγόλεπτο βίντεο, περιγράφεται η πληθωρική δράση του συλλόγου μας, καθώς και η προσπάθεια του, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, να αναδείξει τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχή μας και να συμ­βά­λει στη δι­α­φύ­λα­ξη και προ­βο­λή της ταυ­τό­τη­τας και του πνευ­μα­τι­κού χα­ρα­κτή­ρα των Α­γί­ων Με­τε­ώ­ρων, κα­θώς και της ε­θνι­κής και πο­λι­τι­στι­κής μας κλη­ρο­νο­μιάς συνολικά.
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας

26 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη», η κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου και απεύθυνε ευχές για το νέο έτος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του Προηγούμενου της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτη Αθανασίου Αναστασίου με θέμα: «Δεν πιστεύω στο Θεό. Είμαι άθεος!»

Σελίδα: 1234567891011121314