Διαβάζετε τώρα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Μουσικό Οδοιπορικό στη γη των Ρωμηών με ταξιδευτή τον κυρ Φώτη Κόντογλου”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Μουσικό Οδοιπορικό στη γη των Ρωμηών με ταξιδευτή τον κυρ Φώτη Κόντογλου”

+84
Προβολή Φωτογραφιών

Με απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015 η εκδήλωση τιμής του Συλλόγου μας “Μουσικό Οδοιπορικό στη γη των Ρωμηών με ταξιδευτή τον κυρ Φώτη Κόντογλου”.

Σε μια εκδήλωση πλούσια σε περιεχόμενο και νοήματα, ο Φώτης Κόντογλου, διαχρονικός εκφραστής της Πονεμένης Ρωμηοσύνης και υπέρμαχος αγωνιστής των γνησίων της πίστης μας, τιμήθηκε όπως του έπρεπε. Με μουσική, με λόγο, με ήχο και εικόνα, περισσότερο όμως τιμήθηκε από την παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο εγγονός του, κ. Φώτης Μαρτίνος, από σκηνής περιέγραψε τον Κόντογλου στην καθημερινή ζωή εξιστορώντας στιγμές από τη ζωή του και την αφοσίωσή του στην αγαπημένη του οικογένεια.

Θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Σ ‘όλους όσους κοπίασαν για να παρουσιάσουν ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα (μουσικό και μη) και κυρίως στους τραγουδιστές μας, Ζαχαρία Καρούνη και Κωνσταντία Λάσκου, τους μουσικούς Αδάμο Γιώργο, Ντίνα Γιώργο, Παπαγεωργίου Νεκτάριο, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο, Σακκά Αποστόλη, Σούλτη Γιάννη, Κώστα Δριτσέλη και τον εξαιρετικό αφηγητή Δημήτρη Τσιαντούλα.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.