Διαβάζετε τώρα
Προσφορά τόμου από τον Γεν, Γραμ. του Δήμου Καλαμπάκας κ. Γιώργο Γιαννάκο στο Σύλλογό μας

Προσφορά τόμου από τον Γεν, Γραμ. του Δήμου Καλαμπάκας κ. Γιώργο Γιαννάκο στο Σύλλογό μας

Η Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 μάλλον φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Σύλλογό μας καθώς ακόμα μια προσφορά βιβλίων, προς ενίσχυση και εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης, καταγράφτηκε.

Επισκεπτόμενος ο Πρόεδρος Γρηγ. Γ. Καλύβας τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας Γιώργο Γιαννάκο στο γραφείο του, στο δημοτικό μέγαρο, δέχθηκε την ευγενική χειρονομία του να προσφέρει συμβολικά έναν ογκωδέστατο τόμο του βιβλίου του γνωστού Τρικαλινού συγγραφέα και δημοσιογράφου Ευθυμίου Λώλη με τίτλο «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ».

Πρόκειται για ένα βιβλίο που παρουσιάζει την γραφική συνοικία «Βαρούσι» Τρικάλων με τα πανέμορφα αρχοντικά, τις Εκκλησίες, τα στενοσόκακα και τους Βαρουσιώτες μέσα στον χρόνο.

Ο Πρόεδρος παρέλαβε τον τόμο και φυσικά ευχαρίστησε τον κ. Γιαννάκο για την ενέργειά του να συμβάλει με τον τρόπο του στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας αλλά και για την γενικότερη στήριξη των δράσεων του Συλλόγου μας όπως άλλωστε γράφει και ο ίδιος στην ιδιόχειρη αφιέρωση.

«Είναι μια προσφορά συμβολική που δείχνει τα ειλικρινή αισθήματα του κ. Γαννάκου στον Σύλλογό μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι΄ αυτό », τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γρηγόρης Καλύβας.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.