Διαβάζετε τώρα
Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

Δελτίο Τύπου για την πνευματική αντιμετώπιση του κορονοϊού

Αγαπητοί φίλοι,

Στην προσπάθεια να συμβάλουμε κι εμείς στην πνευματική μας ανάταση κατά  την επιβεβλημένη παραμονή μας στο σπίτι, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (meteoronlithopolis.gr) μπορείτε να βρείτε κείμενα-προσευχές του ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΥ, ευχές και  Παρακλήσεις προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας, υπέρ υγείας των ανθρώπων από λοιμώδη νοσήματα (όπως είναι ο κορονοϊός), αλλά και υπέρ της προστασίας της Πατρίδας μας.

Αγαπητοί φίλοι, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι έχουμε την μεγάλη ευλογία της παρουσίας στην περιοχή μας μεγάλων και θαυματουργών Αγίων της Εκκλησίας μας, οι οποίοι πολλές φορές στο παρελθόν διεφύλαξαν την πατρίδα μας από λοιμώδη νοσήματα. Τον Άγιο ιερομάρτυρα Χαράλαμπο (η κάρα του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων), τον πολιούχο της περιοχής μας Άγιο Βησσαρίωνα (η τίμια κάρα του οποίου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δουσίκου), την Αγία Βαρβάρα στην οποία είναι αφιερωμένη η Μονή Ρουσάνου και τόσοι άλλοι Άγιοί μας.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω κείμενα για την κατ’ οίκον προσευχή και να θωρακιστεί πνευματικά. Μπορεί, επίσης, νά βρει στην ιστοσελίδα μας ενδιαφέροντα κείμενα και οπτικοακουστικά αρχεία για την ωφέλεια και την δημιουργική απασχόληση όλης της οικογένειας.

Προς διευκόλυνση τον επισκεπτών έχει δημιουργηθεί ένα banner (https://meteoronlithopolis.gr/category/contemporary-concerns/coronavirus/) στην αρχική σελίδα του Συλλόγου μας μέσω του οποίου ο χρήστης κάνοντας ένα κλικ μπορεί να προβάλει συνολικά όλες τις σχετικές αναρτήσεις (οτικοακουστικό υλικό, κείμενα κλπ) οι οποίες θα ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ας εκμεταλλευτούμε την κάθε στιγμή για να ζητήσουμε εμπόνως και εντόνως το έλεος του Θεού διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων μας.

 

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.