Διαβάζετε τώρα
Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

  • Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε την χαρά και την ευλογία συνάμα να επισκεφθεί στο γραφείο του τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ.Θεόκλητο με τον οποίο και είχε μια γόνιμη συζήτηση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για την ευόδωση των πρωτοβουλιών του Συλλόγου, τον ευχαρίστησαν προσωπικά για την στήριξη και συνεργασία του και τον ενημέρωσαν για τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες και τον νέο προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην συνέχεια, το νέο Δ.Σ επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Θώμος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και στο πρόσωπό του όλες τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές για την πολύχρονη και αποδοτική συνεργασία με τον Σύλλογό μας, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο σημαντική είναι η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο της πόλεώς μας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις μελλοντικές δράσεις ενώ ως ενθύμιο της πολυετούς συνεργασίας Συλλόγου και Δήμου Μετεώρων του επεδόθη αναμνηστικό δώρο.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο όσο και τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ευκαιρία της συνάντησης μαζί τους.

ΤΟ

Διοικητικό Συμβούλιο

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.