Διαβάζετε τώρα
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας

Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί μας φίλοι,
Με πολύ μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε την λειτουργία της ανανεωμένης μας ιστοσελίδας!

Υποστηριζόμενη από μια ομάδα ικανών συνεργατών -μελών και φίλων του Συλλόγου μας- και χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για τη διαχείρισή της, ή νέα μας ιστοσελίδα, το νέο μας “πρόσωπο” στο διαδίκτυο, φιλοδοξεί να γίνει τόπος συνάντησης του Συλλόγου με όλους εσάς και σημείο πληροφόρησης για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας.

Το περιεχόμενο του νέου ιστοτόπου περιλαμβάνει ποικίλα και συνεχώς ανανεούμενα θέματα για τα Άγια Μετέωρα και την πνευματική κληρονομιά του αγιομετεωρίτικου χώρου.

Ο επισκέπτης θα βρει, ακόμη, θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος με έμφαση στην ελληνορθόδοξη παράδοση και την ιστορία της πατρίδας μας, αλλά και αναρτήσεις που άπτονται της τοπικής μας ιστορίας. Σημαντικό μέρος του υλικού αφορά στην εποχή μας, στις σύγχρονες προκλήσεις και στους πάσης φύσεως προβληματισμούς που απασχολούν τον άνθρωπο σήμερα -και δη τον Ορθόδοξο Έλληνα Χριστιανό.

Ευχαριστούμε την Slumdogteam για την κατασκευή της νέας μας ιστοσελίδας και τον Δημήτρη Σαριγγαλά των εκδόσεων Γραφή για τον γραφιστικό σχεδιασμό.

Με την ελπίδα ότι το νέο μας διαδικτυακό εγχείρημα -που ακόμη βρίσκεται υπό διαμόρφωση- θα τύχει της ευρείας αποδοχής και αγάπης σας, ευχόμαστε:

Καλή πλοήγηση!

Δεν λείπουν, βέβαια, και οι ενότητες των εκδηλώσεων και των αφιερωμάτων μας με πλούσιο εποπτικό υλικό και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων από άλλους, φίλιους -διαδικτυακούς και όχι μόνο- χώρους.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.