Διαβάζετε τώρα
Γιώργος Φίλης: Η ελευθερία είναι ακριβό αγαθό και δεν είναι αυτονόητο

Γιώργος Φίλης: Η ελευθερία είναι ακριβό αγαθό και δεν είναι αυτονόητο

 

“Η ελευθερία είναι ακριβό αγαθό και δεν είναι αυτονόητο. Αυτό το καταλάβανε το 1821 και για να μην το καταλάβουμε και εμείς όπως το 1821 θα πρέπει να προλάβουμε καταστάσεις” σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Γεώργιος Φίλης, στο «Ανοικτό Διαδικτυακό Βήμα ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» με θέμα: «Ο Πόλεμος στην Ουκρανία ως Προοίμιο μίας Παγκόσμιας Γεωπολιτικής Σύγκρουσης… και η Ελλάδα».

Τόνισε εμφατικά ότι “θα πρέπει να ενισχύσουμε ό,τι μας ενώνει. Κι αυτό που μας ενώνει είναι η θρησκεία μας, η ιστορία μας και η αντίληψη του, κατά Ισοκράτη, τί σημαίνει Έλληνας. Γιατί είμαστε πολύ λίγοι και οι δυνητικές απειλές είναι τεράστιες. Και είμαστε σε μία εποχή, όπου υπάρχουν τεράστιες απειλές, υπάρχουν όμως, και τεράστιες ευκαιρίες, αν το σκεφτεί κανείς λίγο πιο ορθολογικά. Άρα, νομίζω πως πρέπει να το σκεφτούμε τώρα γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε καιρό

Το Εθνικό Κέντρο άσκησης πολιτικής γίνεται πρώτα στα σπίτια μας. Πρέπει να κάνουμε Έλληνες. Πρέπει να κάνουμε παιδιά. Πρέπει να κάνουμε χριστιανούς ορθοδόξους και θα πρέπει να τους μάθουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους”

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.