Διαβάζετε τώρα
Αλήθεια, τί πανηγύριζαν;

Αλήθεια, τί πανηγύριζαν;

  • του Γρηγόρη Καλύβα

Πολιτική και πολιτειακή ηγεσία (Πρόεδρος Δημοκρατίας και σύντροφός της, Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Στέφανος Κασελάκης με τον/την σύζυγό του Τάυλερ) πήγαν, λέει το ρεπορτάζ σε Μπάρ πανηγυρίζοντας για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία!!!

Και η κοινωνία αποσβολωμένη προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα που πορεύεται η χώρα με όλες αυτές τις δήθεν προοδευτικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει μια υποτίθεται συντηρητική κυβέρνηση η οποία όμως στην πράξη έχει ξεπεράσει ακόμα και το ΚΚΕ σε αριστεροσύνη.

Αλήθεια, τί πανηγύριζε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία;  Ότι η Ελλάδα κατεδαφίζει όλους εκείνους τους θεσμούς στους οποίους οικοδομείται η εθνική της ταυτότητα; Την οικογένεια η οποία αποτελεί το πρώτο κύτταρο στο οποίο θεμελιώνεται η υγιής Ελληνική κοινωνία; Ή το Ελληνικό σχολειό που διαμορφώνει την ψυχοσύνθεση των νεοελλήνων μετασχηματίζοντάς το σε πολυπολιτισμικό σχολείο;

Οι Έλληνες πολίτες παρατηρώντας όλα αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο αδυνατούν αλλά και δεν θέλουν να κατανοήσουν τα διαλαμβανόμενα, αλλά αντιδρούν με πολλούς τρόπους.

Η πλέον ουσιαστική όμως αντίδραση δεν είναι ούτε οι κραυγές, ούτε οι διαμαρτυρίες, ούτε οι συλλογικές δράσεις (συλλαλητήρια), ούτε οι αντιδράσεις των συλλογικοτήτων. Η πλέον ουσιαστική αντίδραση είναι η σιωπηλή αντίδραση η οποία και θα εκφραστεί την κατάλληλη στιγμή, όταν θα κληθούν να τοποθετηθούν. Εκεί θα καταλάβουν πολιτειακή και πολιτική ηγεσία το μέγεθος της λαϊκής αγανάκτησης!! Έως τότε, όλες αυτές οι δυνάμεις που άγονται και φέρονται από το κυρίαρχο σύστημα, ας νομίζουν ότι δεν συνέβη τίποτα!!!

View Comments (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.