Διαβάζετε τώρα
Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα… αμαρτία, δεν είναι αρρώστια ή διαστροφή

Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα… αμαρτία, δεν είναι αρρώστια ή διαστροφή

Τις θέσεις του κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέθεσε ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε, υποστηρίζοντας πως «η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή την παρουσία του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων, ενώ τόνισε ότι «δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή».

Νίκος Αναδιώτης: Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή
«Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά στο δικό μου μυαλό όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμου κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο ιδανικά, στη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε, ούτε να μεταπείσω κάποιον», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε», συνέχισε ο ίδιος.

«Έχουν να κερδίσουν ως προς τα δικαιώματα τα κοινωνικά, κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν ως ώρας;», διερωτήθηκε ο ηθοποιός, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ίσοι ως προς το κράτος.

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας», απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης και συνέχισε: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις, να το δημοσιοποιήσεις παντού, να το γιορτάσεις. Αλλά δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι, και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι από όλους. Αλλά τα παιδιά είναι κάτι άλλο. Τα δικαιώματα του παιδιού υπερασπίζομαι, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς. Αυτά πρέπει να προστατεύσουμε».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι ούτε αρρώστια, ούτε διαστροφή. Είναι αμαρτία, δεν είναι η μόνη αμαρτία», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Αναδιώτης.

 

iefimerida.gr

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.