Διαβάζετε τώρα
Ευχαριστίες στον Καθηγητή κ. Γεώργιο Φίλη

Ευχαριστίες στον Καθηγητή κ. Γεώργιο Φίλη

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δρ. Γεωπολιτικής – Καθηγητή Γεωστρατηγικής κ. Γεώργιο Φίλη, κεντρικό ομιλητή της διαδικτυακής μας εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στο «Ανοικτό Διαδικτυακό Βήμα ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» με θέμα: «Ο Πόλεμος στην Ουκρανία ως Προοίμιο μίας Παγκόσμιας Γεωπολιτικής Σύγκρουσης… και η Ελλάδα».

Εκφράζουμε, επίσης, τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους πολυπληθείς φίλους και μέλη του Συλλόγου, που παρακολούθησαν την άκρως ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά επίκαιρη διάλεξη.

Ο κ. Φίλης, με την επιστημονική του εγκυρότητα και την διεισδυτική του οπτική στις γεωπολιτικές εξελίξεις, υπήρξε, όπως πάντα, συναρπαστικός, και κατάφερε να μας καθηλώσει όλους με τον χειμαρρώδη, αλλά και άκρως εμπεριστατωμένο λόγο του. Μεστός, τεκμηριωμένος, διορατικός, αποκαλυπτικός και πάνω από όλα αληθινός και γνήσιος, μας παρουσίασε και την άλλη πλευρά των γεγονότων, που επιμελημένα απουσιάζει από τα συστημικά ΜΜΕ.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε και τον περιμένουμε και πάλι να μας τα πει κι από κοντά!

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που μας φιλοξενούν προβάλλοντας τις δράσεις μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση με τον κ. Γεώργιο Φίλη

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.