Διαβάζετε τώρα
Ευχαριστήριο Μήνυμα με αφορμή την μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17-6-2022

Ευχαριστήριο Μήνυμα με αφορμή την μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17-6-2022

+20
Προβολή Φωτογραφιών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Μετεώρων το μουσικό οδοιπορικό τιμής και μνήμης στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας με τίτλο «Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης», που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, που μας χάρισαν μία ονειρεμένη βραδιά γεμάτη καημούς και μνήμες νοσταλγικές, αλλά και γεμάτη πάθος, παλμό και ζωντάνια.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους καλλιτέχνες Ζαχαρία Καρούνη και Κωνσταντία Λάσκου που μας γοήτευσαν με τις σαγηνευτικές φωνές τους, τους μουσικούς Αποστόλη Σακκά, Γιώργο Αγγέλη, Γιώργο Ντίνα, Γιώργο Ρέτο, Κώστα Δριτσέλη, Ραφαηλία Ντίνα, Χρήστο Κιτσόπουλο και Καλλιόπη Μισαρλή, τον Γιώργο Αδάμο για την ηχοληψία και τον Βαγγέλη Τσουβάρα για τον φωτισμό, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που φιλοξένησαν και προέβαλαν την εκδήλωσή μας και τον Δήμο Μετεώρων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που ποικιλοτρόπως στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας και όλους όσους παραβρέθηκαν ή με όποιο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.