Διαβάζετε τώρα
« ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μια εξέχουσα φυσιογνωμία»

« ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μια εξέχουσα φυσιογνωμία»

  • Κώστας Πρεβέντης, Εκπ/κός, Δημότης του δήμου Μετεώρων

Εξαιρετική επιτυχία σε επίπεδο απήχησης, είχε η εκδήλωση του συλλόγου «Μετεώρων Λιθόπολις» στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη»,με ομιλητή τον κ. Μελέτη Μελετόπουλο, διακεκριμμένο καθηγητή και πανεπιστημιακό διδάκτορα.

Η ομιλία του, άρτια δομημένη, χωρίς κομματισμούς και κινδυνολογίες, χωρίς αφορισμούς και μηδενισμούς, ανέδειξε το τόσο ενδιαφέρον θέμα: «Η Μικρασιατική εκστρατεία και η μάχη για την παγκόσμια κυριαρχία», με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Ο ομιλητής καθήλωσε πραγματικά το κοινό, που τον παρακολούθησε απόλυτα προσηλωμένο, με το ταπεραμέντο του και τις βαθιές του γνώσεις. Με την παραστατικότητα των θέσεων, με την επιστημονική και αντικειμενική του κατάρτιση, την πειστικότητα και τον γεμάτο αυτοπεποίθηση λόγο του.

Ο κ. καθηγητής, καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του, κατάφερε να χτίσει τον συλλογισμό του βασιζόμενος σε απόλυτα αξιόπιστες αναφορές και επιχειρήματα, κερδίζοντας καθ’ ολοκληρίαν το συναίσθημα του ακροατηρίου, το οποίο απορροφημένο ρουφούσε κυριολεκτικά κάθε του αναφορά!

Η ομιλία του απέδειξε την ξεχωριστή ευφυία του και κατάφερε να γοητεύσει και τον πλέον αμύητο ακροατή! Μια ομιλία απόσταγμα γνώσης!

Στον διάλογο που ακολούθησε διατυπώθηκαν ενδιαφέροντα ερωτήματα και προβληματισμοί που απαντήθηκαν όλα ένα προς ένα με την καλύτερη δυνατή διάθεση αλλά και χιούμορ, κάνοντας την βραδιά ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Κύριε καθηγητά, κλείνοντας -μόλις τώρα γίναμε και διαδικτυακοί φίλοι- θέλω  να τονίσω πως πραγματικά είστε ένα υπέροχο μυαλό, ένας αυθεντικός  και χαρισματικός ομιλητής και προσωπικά χάρηκα που σας συνάντησα.

Περιμένω  την επόμενη διάλεξη- ομιλία σας με ιδιαίτερη χαρά!

Τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.